ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την περάτωση κάθε πετρόκτιστης κατασκευής, μικρής ή μεγαλύτερης, από το σχεδιασμό έως την υλοποίησή της. Ειδικότερα, αναλαμβάνουμε πέτρινες οικοδομές, πέτρινες κατασκευές όπως χειροποίητα τζάκια, φούρνους, και ψησταριές, καθώς και επενδύσεις πέτρας.

Επίσης, αναλαμβάνουμε την αναπαλαίωση κτιρίων, αλλά και τη διαμόρφωση εξωτερικών χώρων, όπως πεζοδρόμια, μαντρότοιχους, πλακοστρώσεις, σκάλες εσωτερικές/εξωτερικές). Οι πέτρες που δουλεύουμε είναι: πέτρες λατομείου, αστακόπετρα, πέτρα καρύστου, αγκωνάρια και πορόπετρες.

Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό μας, διαθέτει τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις αλλά και πολύ μεράκι για τη διαμόρφωση χώρων με πέτρα, εξασφαλίζοντας ασύγκριτα αποτελέσματα υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Οι άριστες τεχνικές προδιαγραφές της εργασίας μας σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές μας, εγγυώνται την κάλυψη κάθε ανάγκης σας. 

Ειδικότερα, αναλαμβάνουμε:

  • Κατασκευή πέτρινων σπιτιών: Η κατασκευή πέτρινων σπιτιών είναι μια τέχνη που απαιτεί εμπειρία, εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις αλλά και πολύ μεράκι και αγάπη.
  • Αναπαλαίωση κτιρίων: Η αναπαλαίωση γίνεται τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, διατηρώντας τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα κάθε οικοδομήματος και την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του. 
  • Επένδυση κτιρίων: Η επένδυση με πέτρα προσδίδει υψηλή αισθητική αλλά και λειτουργική αξία σε ένα οικοδόμημα ή μια κατασκευή. 
  • Διακόσμηση καταστημάτων: Η διακόσμηση με πέτρα μπορεί να προσδώσει ιδιαίτερη όψη σε έναν χώρο ή ακόμα και σε μια γωνιά του, κάνοντάς τον πιο ζεστό, φιλικό και αξιοπρόσεχτο. 
  • Διαμόρφωση εξωτερικών χώρων: Χάρη στη συνεχή παρακολούθηση των νέων τάσεων στο χώρο της αρχιτεκτονικής και της διακόσμησης, δημιουργούμε χώρους ιδιαίτερου design και υψηλής αισθητικής, πάντα με βάση το δικό σας γούστο.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στα
​6937 015 728 και 6976 481 200
ή να μας στείλετε μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: tomanidritan@gmail.com.

Θα χαρούμε να σας
εξυπηρετήσουμε.